ThePeeps

Saturday, June 26, 2010

72.Perhatian Semuaaaaaa ~


Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh.....


ummmm... salam panjaaaaang punya aku kasik kali ni..... ape kaba sahabat-sahabat dan geng-geng blogger ku sekalian? diharap kalian sume dalam keadaan sihat sejahtera bersama insan tersayang. Saya merasakan sudah lama kita semua tidak mendengar khabar berita dan celoteh serta lawak gile kentang masing-masing ye... sungguh saya merindui kalian semua.. Muehehehhee... amende yang aku mengarut nih???? tolong!!!! meroyan dia mai dah... abih dohh laaa.... khihihihii... okeh kite rileks sekejap yer.. diharap kalian bersabar dengan penulis, kerana beliau sudah lama tidak menghapdate belog beliau menyebabkan beliau sedikit tertekan yer.. theee ~

maaf aku pinta dari kalian sume.. kalo yang ter'rajin buka belog aku, tapi xder paaper pekembangan, pastu asek en3 same jer... pastu xdatang2x jenguk belok korang... senang kata aku menyepikan diri la... tapi... tapi... tapi... harap maklum yer... ade tapi disitu, aku menghilangkan diri bukan dengan sengaje... sebab utama aku xon9 adalah, yer.. aku mengaku sebab aku xder mood dan sangat malas... tu pun bersebab ye kawan-kawan... macam yang aku selalu bagi tau kat en3 lepas-lepas la... line brodband aku kat rumah sangat-sangat larr seloww.. sampai dekat setengah jam, xpun sejam nak tunggu satu-satu page tu loading... mangai... memang haru betol... maner aku tak berasap... kan..kan... pastu tetibe lak xde coverage 3G... maklum la aku pkai brodbang CSL punyer... (alaa..kan aku penah tunjuk kat en3 lepas.. yg kaler itam tu... bak kate Rain,"hitam nbampak kemas.."hehehee...) tetibe jer tu xde coverage... xpuyn line bz giler...mmg hampeh....

senanyer banyak giler story-mory yang aku nak sharing dengan korang sume sepanjang cuti nih.. even aku xpegi brcuti mane-mane(huk3x... padahal kene tinggal..), banyak pulak aktiviti yang aku buat... pastu banyak pulak yang terbantut sebab xsempat.. pastu aku asyik ulang alik ke Kotaraya(tempat nk uat lesen memandu).. bak habiskan proses buat lesen aku yang xsiap-siap lagi tu... padan muka malas sangat nak g kelas... merayau je banyak...
nanti yer ader mase free nanti aku hapdate siap nga gamba-gamba sekali..haaa....
ni pun aku sempat hapdate sebab singgah kat CyberCafe jap.. hari ni aku kuar jap ngan my sis.. sebab dye nak print offer letter from UIA tu... mane xnyer.. internat kt umah selowww cam sipot, nk buka pun lembapp... haddowww...


okey last but not list...
malam ni aku fly (konon, dengan bus je ponn..) ke BP... hari isnin ni stat la new sem.. aku da pon masok sem2 utuk digree nih... ape nk jadi pun aku tarak tau... aci redah jer.. ok tak.. heheheee... besokgak aku akn jumpe sume membe-membe tercayang aku ni... n bermule la kewajipan aku sebagai student dan bakal chegu nih... hadeeysss... saboo jer la...
sekali lagi.... maap banyak-banyak yer sebab lame xsinggah belog korang.. seyesss windu kamo-kamo sume.... mueheheheee...




pSssttt... uaahh, xsaba-saba aku nak hapdate story-mory musim cuti n gamab-gamba sekali... theee... ohh yee.. aku da beli baju raya..lallalaaaa~

6 comments:

Anne Boleyn said...

papepon happy blogging kay! :) btw, study katne? selamaty kembali ke alam perkuliahan.. :)


p/s: hari ni hana umumkan sape dapat iklan free. tengok eyh nanti? :)

nEa FleriDa said...

blik lek lok yg. t.cre

ishiko said...

hana: huhuu.. thaxs... u to..

nil: yeshh..

Anne Boleyn said...

cepat2 update. tak sabar nak tau citer ni! :)


p/s : hye..esok hana akan autopublish 4 entry pada pukul 10 pagi, 2.30 ptg, 5.30 petang and 8.30 malam. Ada entry penghargaan sebab anda join contest tu.

Turn anda pukul 8.30 malam tu. Penting tau untuk anda baca!! Ingat tu!!! :) Kalau anda nak stay tuned and baca semua entry pon tak pe :p

@ku d! sin!e said...

beli baju siap ke
kene tempah?

ishiko said...

hana: ahaha... malas neyh..

aku disinie: due2x skali hahaa..