ThePeeps

Wednesday, July 7, 2010

73.Nervesss..???




Salam satu malaysia semua.... (hoh, diluar tabi'e aku ucap cmtu rasenye..)
hahahaa... da lame rasenye xhapdate belog keshaygan aku neh... (ayt nh, pun aku mnyampeh gak.. sbb tiap kali hapdate, macam tu la aku cakap...nampak sgt mls nk hapdate belog... hadeysss.. (-_-")

Last en3 aku bagi tau yang aku da pon habis cuti sememster kan.. um.. so skg neh aku da masok semester baru laa... and, here i am at IPGM Kampus Tun Hussein Onn.. da semester dua da pown.. jadi senior lagi... hadoss...nasib baek tak terlibat nga pndaftaran student baru.. kalo x, habes sume klas da ke laOt... attendent kosong... berkoban la korg wahai ahli JPP... muaehehehee..(gelak jahat)
Ummm... ape penyakit la aku nih, malas sangat nak hapdate belog... padahal banyak sangat citer aku nak bg tau... tp sebab penyakit m.a.l.a.s ni kowt still duk melekat tu yg buat belog aku asyik berhabuk dan sunyi sepi tanpe ceriteee.... sory ek..korang, kalo buka belog aku tengok takde perubahan jep... hahaha.. tapi rajin pulak aku singgah dan tinggal jejak kat belog korang, sedangkan belog sendiri..... (-.-") (budget ramai sangat la bace belog ko nih...) okeyh lupakan kesah nih...kita mulakan kesah barooo... ceria sket!!!!!


tgk adek kechik ako nh...ceria je kan...hehee... muahhhh... syg arysa..



New semester, Olalalalaa ~
Hokeyss... kalo korg tengok tajok en3 aku tu... nervess.. ape nerves tu???? alaa.... ta kan tak taO..nervous..berdebar-debar dalam bahasa melayu... theeehehee... korang pernah rase nerves tak?? (suke ati aku la nak eja macammna pun..hahahaa..) mesti la pernah kan..kan..kan... takkan tak pernah kowt..tipo laa kalo tak pernah kan..
Tapi kenape aku nervess sangat neh??? yaaa.... aku sangat nerves sebab new sem has begin.. Lagi -lagi kalo pakej sekali dengan new year...yaa... memang havoc laa.. tapi kenapa?? hehee.. ni nak citer neyh...
MyB aku ni nerves sebab kurang bersedia kut.. Tapi kan.. kalo aku da bersedia pun, still gak nerves meyh.. nak-nak kalo time nak exam or presentation.. Hahahahaa.. kalo korang nak taO aku memang nerves time nak masok klas untuk masa pertama kalo semester baru da bermula neh... Eh, tak kira laa... kelas first ke, second ke, third ke.. klas akhir pun aku still nerves.. pokoknye aku memang nerves la nak masok kelas time new sem camnih.. hahaha...tp da lame-lame ok lar... rasenye aku neves sebab jumpa lecture baru nih... sebab, kalo lect yang penah mengaja aku sem-sem lepas, kiranya aku kenal or penah jumpa..ilang teros nerves tu.. haa.. camtu la lebih kurang.. (ape aku merepek cam keling neh~)

Keadaan klas pown agak cold down jep mase mula-mula.. almaklum la da lame tak jumpe.. masin-masing shy-shy cat kowt.. wahahhaaa.. Lepas gap and, masuk second class sume da cheer blk rr..da bleyh gelak-gelak da... da tak blurr da... grouping pun da descide da... yyeeayy neyl kite same group!!! senang ket nk buat keje...

Ouh..senanyer hari nih da masok second week da... da tak nerver lagi da... theehehehe.. p tiap kali nak buat aktiviti kat gym memang nerves giler !!! (haaiiishh...tadi kate tak nerves dah, ni..ape cer.) mane taknye..sume pakat malu ouh nak buat.. yer la.. da macam budak kecik kiteorg neh time PJ(pndidikn jasmani kan..) lari-lari, lompat-lompat, guling-guling... sonok tu memang sonok rr.. tapi habes sume sakit-sakit badan... kesian betul.. tapi memang besh la.. sem ni aku memang sweating a lot~ (-_-"). Tapi...tapi...tapi... still aku nak wish congrates la kat sume dak klas aku sebab berjaya buat gulingan dan lompatan maOt!!! walopun kiter sume bukan budak PJ(yg macaaammmm atlet da tu..)..hahhaa... jangan mara erk dak PJ... weheeeee...


yahhaa.. ni pic kelas aku time kiteorg pergi beraya kat rumah lect.. (suci murni ag muke mase sem3 foundation yer..)



tengok!! gaye duk lepak umah lect, xsopan betol.. hahahaa..maklom la da kenyang...


tengok kteorg, sopan jee kan..kan.. wahhaaa~


sekandel lame...muehehhehee...(gelak jahat)


gagaggaaa... payeh nak bg duet raye too...

ape-ape hal makan dulu...

nak jugak aku pun...



ittadakiiiimassu...

choi uat muke choomeyy~


megat&choi... en.syukor taiken... nanti kami datang beraye lagii.... lect kesygn choi...





*pSSsssttt... kenangan beraye mase sem lepas... sem ni kite nak g beraye umah sape lak eyh... hahahaa... jangan mare eyhh...



8 comments:

naz said...

amboi kemain scandal lama haha

ishiko said...

naz: tu laa... mereka laa.. saya x.. hahhaa... coklat kandels lagi sedap laa...

Kniedaz said...

IPGM ni yg sebelah sekolah teknik tu ke? Akak orang Parit raja ^_^

Hamzah Ian said...

wah2.. gambar2 cun

ishiko said...

kniedaz: haa..ahh.. yer la tu..huhu.. iptho.. haa..parit raja..

hamzah lan: yer..yer.. sy sgt suke gambar2x.. >_<

maisarahzakariah said...

selamat kembali ke sekolah...hikhik.;p

ijat_asni said...

happening sgt~
hee

ishiko said...

mai: belom ke sekolah lg sem nih..

ijat: huhuu..dgn mmbe2 kan..