ThePeeps

Friday, August 20, 2010

90. AkanKu pergi...


Assalamualaikum dan selamat pagi.... (pagi apekemendenye da kul 12.30tghr nih??) hahaha... sejuk-sejuk cam ni rasa macam still pagi-pagi je lagi.. hhehehee... Ouh, suda beberapa hari saya tidak menghapdate belog ya, (yehhee... suda menggunakan perkataan saya utk membahasakan diri ya..). Kebizian yang berterusan disamping stok gamba yang belum bersedia, menyebabkan saya tidak menghapdate belog ye... (sila salahkan diri sendiri!!) 


Oh... saya bersiaran pada hari jumaat yang penuh keberkatan ini kerana... emm... ummm.. aahhh... * bunyi cengkerik... (Oih, sila rujuk kembali tajuk en3!! jangan nak merapu lagi) Oh!! yaa.. tajuk en3 memang macam syiok sendiri kan... lalalal... yep!!! akanku pergi...wahhh cam tajok lagu la plk..

akanku pergi... ke KL hari nih!!! hohoohoo.. walopun ta dapat pulang ke rumah di Kelantan, tp hari ni dpt gak merasa pulang ke KL.. yahhaa.. wanna meet my beloved adinda-adinda, lovy-dovy kazen, kachak-kachak uncle n cunest auntie... ngaaa... senang citer my bigga.. giggaa family la.. (even parent kat rumah..huk3x..)
Malam ni pk.cik saya akan jemput saya kat Bukit Jalil ye.. sebab bas akan berenti kat situ. dari Batu pahat lak myb dalam kul7mlm sy gerak r.. kalo na gerak lepas buka posa, takot smpai lewat lagi.. So, kul10mlm tu ok rr kalo sampai sebab pakcik habis keje kul10... About my adinda-adinda tu, makcik akan amek beliau-beliau petang nih.. senang sebab both of them kat UIA(senang citer..)

*Godek-godek lappy jumpe nie...

my adinda-adinda.. ta saba mau jmpa!!!!

suda 3bulan ta jumpa... kesian beliau ta dpt blk rumah.... padan muka, sape suh ta blk~

mau jumpa.. mau jumpa...

adinda, uncle, kazen.. hahahaa..

pakcik and damia.. (ni zaman beliau sihat, skrg makin kachak ye.. ehh.. mkcik tadek plk.. hehee..)


Adena said, "best kazen eva!!!!"

Oweyz hangOut meh..


adif cayunk....

secret rescipe auntie... hhahaha.. gamba auntie tade..lalala..

Muizz chOomeey~~

kanak-kanak rebina nih!!!

da new bride!!! (cehh... new lagi ka?? bekurun da..)

ouh, nampaknye mereka saje la yang saya akan jumpe kali nih.... tp, not sure... sbb sangat ramai siblings mak dekat KL... besh.. ta sab na mkn free hari-hari... yeeaayy!!!


*Psssttt... ta saba-saba nih.. hopefully, semua selamat pasnih..

7 comments:

naz said...

akan ku tunggu khabar mu dari sana hahaha

Ku Tak Sempurna said...

seronoknya!!!

yeay!! dapat main bunga api ramai2 ;D


bunga api bole.. meriam buluh takmao ok

;D

ishiko said...

naz: hahahaa... akan ku bawa pulang ceritera dari sana...lalalla~

kuXsempurna: yyeayyy...yyyeaayy...

Tomato Gurl's Life said...

comel2nye gambar...suka tengok..cupcakes tu best!!

btw; cik tom tunggu nad..hehe

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

tunggu jangan pergi cool

Anne Boleyn said...

way seronok betul nampak. hehe papepon happy tu yang penting. take care. :)

ishiko said...

ciktOm: hahah.. tengs3x..

brutal.solo: jgn pergi cool??

anne:yep3x...