ThePeeps

Monday, September 13, 2010

91. Aaaahhh??? boleh lagi ker??

Assalamualaikum w.b.t.......

seriyesly!!!! da nak pupus da belog aku nih!!!! (ahahahaa... saba!! saba!!! cool... hapdate selow-selow yer, walopun line laju cam sipOwt naek kura-kura... hurmm..)

Boleh lagi kan nak wish.... hehehehee... (tajok en3 tanak kalah jep..)
Harap-harap ta tinggal jaOh la sayer yer...  kalo tengok time sekarang, da nak masok raya ke-4 da yer... haaaissshhh... maap la buat teman-teman yang saya ta sempat nak wish Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf zahir & batin yer... terima kasih gak untuk kawan-kawan yang wish dekat fb dan text aku tak henti-henti sampai raya.. maap sekali agi kalo ader yang tak ter'reply... huhuu... (ampunn...ampunn..)





HaaHHhhhh... khas untuk semua.. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR & BATIN ~
(Hahahaakk.. poyos yang amat, nak jugak letak pixca sendirik kat poskad neh!!)

aahhh, ta lupe gak, yeeaayy!!!! still hepy sebab my belOved uncle,aunt & kazen still bagi dwet rayer, ya!!! orang ta keje lagi mesti la dpt dwet raya... hey...heyy.. kc'yOng i laaiiiikeeee dat statement~ *wink-wink..





* oOhhh... sireyesly banyak nye setori basi yang nak di sharing... haruuuu btoll.. hehehee..

4 comments:

Nisa' Azman said...

Xpe, xpe.. raye kat m'sia kn sebulan, so it's not too late to wish raye now, hehehe~.. ^_^

ishiko said...

nisa: hahaa.. btol tu..

ishiko said...

nisa: hahaa.. btol tu..

amalina wahida said...

kalo dh basi g rebus balik.. =P