ThePeeps

Saturday, September 18, 2010

92. Masih seronok

Assalamualaikum semua...

Masih dalam mood raya?? ke da ader yang setat pegi kelas or da keje?? OOohhh... sungguh tak besh kan.. raya kalo boleh nak sebulan an.. nak-nak kalo balik kampung lagi la besh...
yup!!! raya saya kali ni sangat besh!!! cuty sakan, mane taknya, sampai hari ni satu esaiment pun aku tak sentoh ag.. hahahakk.. sungguh hebat saya beraya ye....hehehee.... walopun duit raya tak sehebat raya-raya yang lepas, tp still gak dapat..alhamdulillah.. >__<

Oohhh.. macam biasa pakcik & makcik saya memang akan balik kampung.. kalo tak first raya pun, seken raya, tak pun next and next day.. hal ini la yang akan menambah collection dwet raya saya ye...
Ooohhh... alhamdulillah, tima kasih semua.. raya kali ini saya masih seronok..



self

hey!!! selamat hari raya semua...


my giga pamily (first raya, in black)


beloved umi & abah


raya kat kampung mmg besh..

ohh.. rumah padi ni mmg banyak kenangan..


hee..hee..

second raya in white..


tgk sana umi..


kami anak perantau, suda mau pulang..huk3x..



*pSsstt... cuti raya yang panjang memang banyak cerita....

9 comments:

naz said...

sakan raya tak habis habis lagi na

nas said...

erm...aku nie kat kampung bapak bosan giler!!! tak best langsung..
naseb bek aku beraye kat kl balik..then ader 5 open house..best2 :)

ishiko said...

naz: hahaa.. blom la kowt.. esok hbs rr utk kt rumah, sbb da nk blk hostel.. p sambung beraye kt rumh lecture la plk..huhu..

ishiko said...

nas: naseb ko la tu.. hahaa.. mane2x pun besh, kalo meriah..

J.M.R said...

rabu minggu lepas dh start kije okkey..huhuhu

ishiko said...

J.M.R: huhuu.. xbesh nyer.. ; b
*ohh, sy pn da nk stat kls besok

Liquid said...

wawa baru raye kaler itam... incek liquid suke uhu tp ibonda x bagi2 plak...

slamat hari raye ea

-jalan2 lalalala

ishiko said...

Liquid: ahhahaa.... warna hitam buat julung2x kali...heheh..

Peminat Katie Holmes said...

perg.bju raya kaler hitam.
menawan.