ThePeeps

Sunday, September 19, 2010

93. Cuti memang besh kan... kan..kan...

Holaa.. selamat pagi semua!!

Ooohh.. pagi ahad yang ceria, saya sudah bangun awal hari ni...(padahal entah berapa ratus kali abah kejutkan, haaiisshh..). Ingat nak siapkan brekpast pagi ni, rupenye umi da siapkan..hahaha... Yep!!! pagi ni saya jadi orang gaji yang xbergaji sekejap.. lalallalaa.. padahal seronok dpt berbakti sebelom angkat kaki fly ke kampus mlm nih..  Alhamdulillah.. selesai semua tepat jam 9a.m td.. Hurmm.. sapu kat laman suda, kemas rumah suda, siram pokok suda, basuh pinggan suda, sidai baju suda, brekpast pun suda... umm.. tinggal na mandi jep.. *yekk..yekk.. kantoi ta mandi lagi... ; b
takper, curik mase berpoye-poye kat online jap, plus tga google info utk esaimen saya yang ta siap-siap lagi ni.. mati laa... Ya Allah tolong la hamba mu yang SANGAT RAJIN nih... hadOoooii....

Rasenye tak sempat da saya nak stOry-mory pasal raya dan holiday nih.. sangat best sebab dapat holiday nga my giga pamily kat kampong.. semua keluarga balik... puas hati sangat. (tp, yang ta puas hati nye, keje ta siap-siap lagi nih) Dushh!!dush!!!
Lepas ni, da balik kampus terpakse la berperang dengan esaiment yg date line memang boleh meragut nyawa neh... Ohhh... tidak.....!! nape la ta penah nak serik buat keje camni.. padah, beraye ta ingat dunia.. hadoooyaaii lagi...



adek saya: raya yang besh!!! kakak sy bg dwet raya~


bercuti memang best kan...

dorang xyah pun pikir esaimen..huk3x..

Hey bufday gurls!!! i luv both of u..


chenta sama ini kanak-kanak ribena



jumpa old clicks..



Sape la... tak seronok kalo rase warna-warni je bila duduk kat rumah kan...


*pSSsssttt... warne hitam putih la kalo da balik kampus nanti... hahahaa...

20 comments:

nEa FleriDa said...

cuti mmg terlebih best!!

naz said...

gambar rumah tu pun bestt haha siapa tak suka cuti? semua orang suka ma

ishiko said...

nel: ahaha.. terlebih besh smpai keje pn ta siap... hohoho..


naz: rumah tu mmg kalerfull, huhuu.. ade je org ta suka cuti kowt.. haha

hans said...

sangat best hingga rasa xnak balik kampus

ishiko said...

hans: yer betol !!!! huhuukk...

ishiko said...

hans: yer betol !!!! huhuukk...

darkbatman said...

klau bleh nk stiap mase cuti n pi holiday

blakepaghe said...

nanti bila dah kerja dan bisnes...lagi lah susah nak cuti...hehe

ishiko said...

darkbatman: yer... memang nak!!!

ishiko said...

blakepaghe: hahhaa.. xtauw rr tu...

WZulhilmi said...

Bak kata pepatah.. bersusah2 dahulu bersenang2 kemudian.. malangnya ko dh bersenang2 dahulu.. Natijahnya bersusah2 lah kemudian.. LOL!

ishiko said...

Wzulilmi; ko cakap kat orang memang besh kan.. hahahahaa...

nursuhaila said...

cuty sgt best
balik maktab plg xbesh
huhuhu
;'(

Tomato Gurl's Life said...

cuti memang best..tp kalo dah lama cam cik tom borink gak..hehe..slmt kembali ke kampus..

ishiko said...

sue: yer betol !!!! kite kena kuat, pastu nk cuty pulak.. hehhee..

ishiko said...

cikTOm: mane blh borink... huhu..

Liquid said...

ey bole jadi org gaji yang xbergaji tu kat umah incek liquid plak ehehehe

ishiko said...

liquid: suke-suki je qmu ye.. huhuu..

Tomato Gurl's Life said...

borink sb dah 3bulan duk umah xtau nak buat pe..hehe..

ishiko said...

cikTom: ohh..beshnye 3bln, mcm2 blh buat tu...