ThePeeps

Thursday, January 6, 2011

111. Tak nak!!!!! ade sape-sape nak???

Assalamualaikum...

Haaisshh.... (awal-awal da mengeloh ape nak jadi.. -_-"). Rasanya okey jep pagi tadi pastu, masok jer kelas kedua, pufffftttt!!!!! kepala saya terus blur.... hari ni first interaksi bagi subjek 'Hubungan Etnik', i thod it was just a relaxs subject but, hooo... nampaknye rasa saya tu memang salah la kowt.... Hari ni sudah dapat esaimen utuk subjek tu.. yaa wey.. memang fast and furious en.lecture saya tu..(ngee... da lupa nama dia, ni la masalah saya, kalo lect mengajar subjek yang saya ta minat komferem ta ingat nama dia.. -_-"). Tapi nasib baik ni group work, takdek la tensen sorang-sorang nak buat keje. Yeeaayyy!!!! untuk group work.. tapi...(tapi lagi...) kelas saya selalu ada masalah kalo nak pilih membe group ni. Member untuk satu-satu group tu biasanya empat orang, dan memang menjadi masalah buat ladies kelas saya kerana mempunyai jumlah yang ganjil. Penyelesaianya, kami selalu undi untuk dapat member grouping... (kalo semua puas hati dengan keputusan takpe, tapi ade je yang selalu tak puas...ohh, lupa.. manusia memang selalu tak puas.. heheheee..).
Ok, stOp sampai situ.


Hurmm.. semalam jugak first interaksi untuk subjek 'Anatomi & Fisiologi '. Haa... tak tahu la macam mana nanti tapi rasanya ok je kot... tapi jugak rasa macam tak ok... (macam mana neh??? ) mybe rasa neves siket sebab, waktu sekolah dulu saya aliran Sains Teknikal.. Mostly, dak kelas saya dari sekolah Teknik.. ade jugak sekolah biasa dan sains tapi tak ramai.... So, memang la saya tak belajar Biologi kan. kalo ingat-ingat lupe pun subjek sains masa form3 dulu la.. tu pun ntah kelaOt da... apa-apa hal saya rasa ok je kot pasal ni. Yang tak ok nye..........


......


..........



.......



......



....




.... (bunyi katak panggil ujan..)



.....



....


......





Ok, ok... saya sambung, umm.. umm.. yang tak ok nye nanti kelas saya akan adakan lawatan ke muzium UKM bangi.. untuk tengok mayat... Waatttt??????? mayat??? it mean corpse ??? and it mean DEAD PEOPLE !!!!!!!!!!!!!!!!! Ooo... emmm..... ggggg...~ Saya sangat la alah mende-mende macam neh dan sebarang aktiviti operate mengoperate.... tak tahu kenapa, tapi sangat ngeri kot... -_-"
Sebab tu la saya tanak aliran sains and masok matrik... haaishh... fobia ngan mende-mende camni... Alhamdulillah tuhan tolong saya.. lepas je spm saya terus dapat  maktab. Chegu sains?? jaOh sekali saya nak mintak.. hehehhee...



hambek kauw.. siap atur satu-satu....








Erkkk.... ni ekceli roti tau dop??? ade bakery dari thailand yang sangat obses pasal antomi sampai buat roti pun camni... haaaiiisshhh.. korang nak makan??? saya tanakkkk...........





ni lagi klas... siap buat Dead Body Dinner Party!!! Hehehehheee.....







Pssssttt..... tak tahu nak cakap apaaa........

15 comments:

hans said...

hahahah
xlalu aku nak makan

P/S : Bro! Saya Nak Kasut Warna Putih Nih Size 9! Taknak Size 9 Warna Hitam! Ada Contest Menarik Untuk Anda Sertai!

me suya said...

seriau ah ira gambar tu semua^^

Botak said...

huishhh...
cam sedap je...
bertambah selera makan lah nampak nyer camni...
mehehehehe... :D

ishiko said...

Hans; usahkan makan... tgk pon, alahaii...

ishiko said...

suya: ira cube nk beranikan dr neh... ne tau nk kna maen nga mende2 cani, mau mengsan den.. -_-"

ishiko said...

bOtak: ngaaaa ~

Mr. Swift said...

Hello! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
Btw lawa blog and happy blogging! And happy new year! :)

Psst : Bloggis Comel Buat Perkara Kelakar Tapi Tak Patut Jangan Tiru!

maCy said...

tolonglah. yek.. huu

ishiko said...

mr.Swift: thaxs 4 drop by... will visit u.. >__<

ishiko said...

macy: nape yunk??

hans said...

hahahaha
tu la pasal
ekekekekekek

P/S : Hidup Nih Tak Habis - Habis Dengan Macam - Macam Isu

Umie Nadhirah said...

Tak best ke subjek tu Ira? haha..saba je la..

Eh,geli weh..Terus sakit gigi aku tgok bende cam gni =__="

ishiko said...

hans: khehehehe~

ishiko said...

UmieNadhirah: xthu la best ker tak.. sbb baru first week an...
hahaa..skt gg?? bkn nk muntah kew

Solihin Zubir said...

eurghhh... loya tekak..
nak muntah....