ThePeeps

Saturday, January 15, 2011

114. Keluar di Hari yg berangin..

Gelap aje kalau petang-petang.. Memang cuaca sekarang ker? Tak jadi keje kalo asyek nak menidurkan diri.. Saya keluar semalam pun dalam cuaca hujan. nasib baik naik kereta. Assalamualaikum.. da membebel panjang baru nak bagi salam.. hehee.. minta maap yer.. (dush3x!!! -_-")



Alhamdulillah, keluar lagi sekali pergi beli tiket 28hb untuk ke JB. Walaupun tiket banyak, baik spare awal-awal kan. Hahahaa.. bukan ape, sebelum balik Kelantan, saya kena transit ke JB dulu. Sebab tiket untuk balik dari Batu Pahat semua bas suda SOLD OUT!! (Haaa.. hambek kaw.. beriaa semua nak balik). Macam saya cerita kat en3 lepas la..



Ekceli semalam gak kuar sebab teman Linlin ambil  duit kat atm plus Ci.nab nak beli tiket balik KL... hahaa.. sambil2 keluar dengan dyeorang la, pastu beli terus tiket g JB.. takyah da susah-susah nak kuar pasneh..



Linlin yg selalo teman saya


Ci.Nab ikot jugak... (halamak, blurr plk pixca nh)


Da keluar, jalan-jalan pulak tu kan.. Banyak la kedai kan.. Hehehe.. saya pun ter'beli shawl lagi.... haa.. sape suh jual banyak-banyak plus cantek-cantek lagi..




Haa.. kannn...


geram tak.??. geram tak...???



pastu ter'beli inner jugak... haaa...


Tapi seyess tak puas hati inner tadi walopun beli murah.. tanak beli da kat kedai tu... huh!!



***************************************************************


Sebelom keluar tu, pagi pulak ade kelas.. Demm!! semester ni saya ada kelas pulak hari jumaat.. Puh, sangat susah mau balik awal kalau tiba time cuti neh... haaissshh.. Tapi nasib baik sampai pukul12 saja.. tapi.. memang 'rushing' jugak.. Walopun rushing, nak kena balik jugak... (haaa... bape banyak tapi da.. -_-" ).



 Yyyeeaayyy... minggu ni saya tak mengantuk masa kelas Etnik dan kelas DR.Hussin... ngeee ~




Teknologi Pakaian... Projek semester ni, jOm!!! buat baju!!!! -_-"









ape-ape cuace pun, jum kita bejalan-jalan... hehehhee....




Ouh, to my SuperSpecial custOmer, hari ni saya update shawls kat FB yer, jgn lupe cekkedOut!!! plus ader clearent sale jugak.....





*pSssstt... habes berjalan, hari minggu terperap kat bilik la jawabnye...

14 comments:

~cik tiram~ said...

kenapa dah tanak beli kat kedai tu??

ada mokhtar said...

eh maktb bp....

ishiko said...

cik.tiram: sbb inner dye xbest...

ishiko said...

sis: haa.. nampak ngat xknal junior dye... sobss.. sobs..

me suya said...

Suya tak reti sgt nak pakai shawl.. Auwww jeles2

ishiko said...

suya: OOoo.. senang jep..

embun d tengah malam said...

mari la berjalan ke melaka

aQmaR 0n The Blog said...

kompem pndai jahit nie..nk tempah baju kawen bley? hi3

ishiko said...

embunDtghmlm: huhuu..suda ku sampai d sana.. insyallah dtg lg~

ishiko said...

sis aQmar: ngaa... xgheti lamsOom.. hancus baju kawen sis nanty.. jgn!!!

aQmaR 0n The Blog said...

perghh..jgn la kc hancusss,,ghehehe

hamzah ian said...

wa.. aku tak tau ape ni.. hahaha

ishiko said...

sis aqmar: kOmpemm hancuss.. ngaggahahaa..

ishiko said...

hamzah ian: erkk... saya pn xtau apa yg awk xthu..hehehe..