ThePeeps

Tuesday, January 18, 2011

115. Khas buat diaa...


Aku...






mencari..





cahaya






dalam 






ketenangan...










Ouh, assalamualaikum.. en3 kali ni saya tujukan khas untuk ibu tersayang. Walaupun befday, hari ibu, anniversary, hari guru, hari wanita sedunia lambat lagi tapi saya still nak buat en3 ni jugak. hahaha.. Ah, tak tahu la kenapa saya rasa sangat rindu pada ummi kat rumah... (padahal hari-hari pun saya rindu.. ; bb ). Mungkin kalau saya rasa sakit, saya akan betambah-tambah rindu pada umi dan abah, tambah-tambah umi laa.. (abah jangan kecik ati yer.. wee~). 



Ouh, mumy tgk sana!!! i lap uuu ~



mish both of them.. ni time vacation..


myGemuk umi.. hehehe.. ignore je org sblh tu..


di saat kebizian beliau... saya snap pixca ni masa buat latihan PBS kat sekolah beliau..


beliau suka buat air time practise bola tampar& netball.. baekkan chegu neh.. <3


with my little adek...


uhuhuhuu.....


little adek yg udah besoo...


kakak kepada little adek yee...


uhh.. kami dperantaun merinduimu..




ehh..eh.. ye lah, windu ama kamu jgk...






pSSssttt... ku merindui muuu... ceeewaaahh~
* en3 ni sepatutnya dipublish beberape jam lepas.. tp tenet selOoow jer.. -_-"




16 comments:

echah mashuri said...

ololo..twettnya..rindu umi ye.heee.echah pn dk teringat je haihh

ishiko said...

echah: sobss...sobss... hehhe~

fyna said...

tacink!!~
T_T




jom singgah n follow2 belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

aQmaR 0n The Blog said...

anak omak la nie...hehehe..

ishiko said...

fyna: ouhh.. ku brtmbh tacink~ thaxs 4 visit...

ishiko said...

sis aqmar: hehehehee.. hoip, ana rapali dtg!!!

embun d tengah malam said...

kim salam mak

~cik tiram~ said...

rindu mama juga...:(

iniialahaku said...

huhuhu..tetiba tringat mak kat kg

ishiko said...

embun.d.tgh.mlm: ouh, wkslm.. (tlg jwb) >__<

ishiko said...

cik.tiram: ouh.... :(

ishiko said...

iniialahaku: sama2 ingat kat mak yer.. hehee.. anak yg baek kn..

maCy said...

gambar ta kua.. uhh~ tapi gmbr last dak tecik comel tu kua. ngee

bdw, dear, buangla word notification. hehe

Deqna said...

muda lagi kan mama Ira ~ aww :)

ishiko said...

macy: dats my adek!!!
*notification??

ishiko said...

Deqna: xsgt daa... da 40++ da.. hee~