ThePeeps

Tuesday, January 25, 2011

120. Jom Santai Bersama Ben Ashaari -Header contest

Salam readerss... meyh terjah belog abg.Ben pastu juin kontest ni ye..









Ouh.. mari-mari kita juin kontest ne yer.. jangan lupa jawab soalan !!
* Siapa yang buat header tersebut
Kalo header saya ni, saya buat sendiri jep... thehehee.. segan la pulak nak suruh orang buat, ag pun saya bukan pemes macam abg.Ben
*Perisian yang digunakan
Saya guna photoscape je masa buat header nih, senang siket
*Maksud header tersebut
Ohh.. nampak tak saya tampal macam-macam gambar kat header tu? lebih kurang pasal diri saya dan apa saya suka la..  Pastu header tu plus belog saya sangat la kalerful kan.. hehee.. memang suka la kalerful neh~
*Jangka masa yang diambil buat header itu
Rasanya ada la dekat sejam .. sebab nak cari gamba-gamba yang sesuai..
*Header blog lain yang anda suka tengok
Emm.. memang banyak la kalo saya nak list kan.. sebab dyeorang memang kreatip... dan paling suke kalo header tu letak gambar sendiri.. baru best kan~


dan ramai lagi la... ni yang selalu saya visit la.. hehee.. ouh header abg.Ben yang dulu saya lagi suka. ; b



10 comments:

BilaGadisBercerita said...

mcm best jer.. boleh join lagi ke contest ni?

Cikgu Tie said...

Nanti Cikgu Tie nak p join jugak.

ishiko said...

BilaGadisBercerita: ahahaa.. sila2x la juin...

ishiko said...

Ckg.Tie: buleh...buleh.. ramai2 juin ye...

..hizamirahim.. said...

astaghfirullah al azim.
macam mana zami boleh ada sekali?
haha.
thanks!
;)

ishiko said...

zami: mmbuihh.. sampai bristifar.. huhuu.. mmg header zami selalo lawa2..

MIMIE AIZA said...

ramai join segmen ni kan. heeee.. sy x sempat nak join

naz said...

thankkks ishikoooo :)

hans said...

hohoho
good luck weih

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

header blog mereka mmg cun2 kan? hehe