ThePeeps

Wednesday, January 26, 2011

121. CAPTURE THE MOMENT CONTEST

Assalamualaikum~
Cepat!! cepat!! cepat!! saya nak update en3 hari ni..... cepat!! cepat!! meyh tengok ni.. Haa.. tapi kering idea la pulak.. haaisshh.... tapi, tapi, tapi nak update jugak la.. hehee.. tadi saya tenga-tenga bw, saya terjumpa kontest kat belog izzatul. So, saya nak juin kontest CAPTURE THE MOMENT CONTEST!!! tapi, sebelom tu.. nak ucap TAHNIAH!!!! semua pelajar ipg da dapat elaOn hari ni. Nampaknye habes la jam mesin ATM kan bandar.. tehehhee... Okeyh, seterek tu de poin !!!!





Okeh, kalo nak juin kontest ni sila kelik SINI, dan ikot semua syarat-syarat yang dikenakan oleh tuan belog ni yeh... So, kalo nak tau syarat-syarat dia, sila terjah ke belog beliau yer...


Dan.. saya nak mempertaruhkan gambar ni sekali lagi untuk kontest ni.... hehhehe..







1.) Yeaa... saya pilih gambar ni sebab saya sangat suka gambar ni ok. Moment ni di capture masa kami satu kelas ikot membe clasmate bercuti kat kampung beliau di Mersing. Sangat-sangat seronok sebab first time satu kelas bercuti sama-sama dan sangat under budget sebab bermalam kat rumah beliau(clasmate) plus makan free selama 4hari 3malam. Perjalanan dari Batu Pahat ke Mersing juga sangat mencabar, walaupun masih dalam negeri joho.. Hehee.. Masa vacation ni jugak, banyak aktiviti yang kami buat seperti tangkap ikan, cari kepah, mandi laot, jamming, layan bbq dan banyak lagi.. Serius saya takkan lupakan sampai bila-bila dan harap-harap kami dapat bercuti bersama lagi. (Hahahaa.. nanti nak buat satu en3 pasal percutian ni la-lupa pulak!!). -Ouh, gamba ni masa kami tengah tangkap ikan kat mersing, berebut nak masok gamba.. (done!)


2.) Sudah jadi follower... (done!)


3.)  Saya nak tag- Neyl, Deqna, Azie (done!)


4.) Saya da letak banner kontest ni dekat side bar ye.. see~ (done!)
 

5.) Sudah tinggalkan link di en3 beliau~ (done!)


6.) Contest ni ekspayed pada 25FEB 2011 hokey.. cepat juin!!



*pesanan penaja!!! follower beliau ke-300 akan mendapat hadiah istimewa!!! (alaa.... saya da jadi follower tu..humm..humm.. xpe..xpe..)

4 comments:

cikanna said...

salam,jom join GA saya..

izzatulshazni said...

gudluck!

ishiko said...

cikanna: insyallah.. thaxs sbb singgah..

ishiko said...

izzatulshazni: thaxs~