ThePeeps

Tuesday, April 12, 2011

142. Terima kasih Yuyu!!!!

Assalamualaikum..

Petang tadi saya sempat jenguk belog Yuyu. Rupanya beliau dah umum kan pemenang Ferrero Random GiveAway !!!!! Hahahaaa... *eksaited tiba-tiba..






Haa.. saya pun ape lagi, chek ler ler nobor betuah saya, kot-kot la dapat Header baru ke.. Muffin ke... skirt ala-ala yuna ke.. beg vintage ke.. *hOi... berangan je lebeh, masokye last minute, ade hati nak menang!! grr... hehee.. mane la tau an...


Scroll punya scroll... hah!!!! ADA !!!!!no. 537!!!! yeee...heee... saya termasuk dalam.. 33 pembaca bertuah yang mendapat shawl yang ditaja oleh ;  ShawlsAyuCinta, KZNabihah Boutique, ButikPinkKu.... wahahaa... sonok lah weh walopun tak masok dalam list hadiah yang dinginkan... (huhuu.. memang hantu shawl lah aku nih.. boleh tambah stok, hehehe.. ^__^ )








Haa... tengok neh... ni nombor betuah saya yer... 537 kan?? Ishikostation.blogspot.com.. haa..... 




Ni saya menang shawl... hehehee..










Once again, tima kaseh yuyu!!!!



8 comments:

nEa FleriDa / nIL said...

tahniah raa

nil xjoin contest tuh.. rugi tol.. heheh

ishiko said...

nel: maceh... hehe merase gk dpt GA..
tu ah, wase ugi kalo xjuin. tu pn juiin mse last day da.. hehe

apik pehe said...

wahhh..hepinyer dia dapat shawl..hehe..kerat dua la bg kt apik sikit

Suriati said...

wahh.... ape kate kask shawl tu kat mk uda ni..kekeke..hadiahkn kt mok uda sempena hri kawn 3 thun leps..

y u y u Z u l a i k h a said...

ehhh... dapatt!


tahniahh sayanggg!

tengah frust, sebaba tak dapat papew..

mmg number takde luck la :(

solo molo said...

tahniah..
sy pon memang jugak...
yeay !!!~

y u y u Z u l a i k h a said...

sayanggg!

nak nama penuh, alamat dengan hadiah ape yang dapat tau..
PM yuyu..

facebook.com/yuyuzulaikha

hugs <3,
Yuyu Zulaikha

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

wooo tahniah...

pasni post shawl tu pulak..