ThePeeps

Sunday, April 17, 2011

146. Jadual

weee....hee..
saya sudah tukar header baru .. (lagi sekali?? hik..hik..). Dalam en3 LEPAS, saya baru je cerita pasal renovate belog, hehee... Ramai pulak yang setuju saya tuka  header pilihan yang kedua nih intead of pertama.. ye lah tak ke header kedua tu lagi ceria ok la dengan belog saya yang kalerful ni.. hee..



Header baru pertama



Header baru kedua, so saya akan kekalkan header ni buat masa sekarang.. hehe




eh, assalamualaikum semua.. (en3 dah berjela baru ingat nak beri salam -_-").
oh, penat sangat sebab pagi tadi baru balik swimming dengan adek dan kazen saya.. minggu yang penat tapi seronok.. macam en3 lepas saya cerita saya balik KL kan. haa.. kalo dah balik tu memang aktivit saya full la kalo tak keluar siang, malam la jawabnya.. pakcik dan makcik memang suka bawak kami jalan.. hehee


Jumaat
- petang gerak dari Batu Pahat, makcik ambik kat kat Serdang
- balik rumah makcik. keluar dinner kat D Limau Nipis, kenyang~
- balik rumah, online sampai pagi, hehe


air special kat D Limau Nipis..huhuu..



Sabtu
- bangun breakfast (rancang nak keluar..tapi harapan je..)
- on9 sampai penat
- layan cerita korea dengan Kazen dan adek, -_-"
- dinner dekat Satey Kajang Hj.Samuri (cool ah tempat tu banyak vespa?? hehe..)
- jenjalan kat downtown sebab tak kesampaian nk g Jalan TAR.. wuwuuu~
- juin pakcik, makcik, kazen-mazen karok dekat Malaysia Idol.. (bhahaa.. lawok sangat2x..)
- juin pakcik, kazen mazen lepak kat Ali 1 Bistro, Putrajaya. minom sambil tengok bola.. -_-"
- balik, krroooiihh..





lebih kurang camni ah rupa kat sana semalam, maceh pakcik.google


Ahad
- bangun pagi-pagi, siapkan breakfast..
- swimming dekat pool dalam 2,3 jam (hehee.. puas ati.. >O< )
- baru balik makan breakfast
- lepak online.. (ta larat dah..)
- nak g mall malas da jap ag..
- petang balik Batu Pahat.. -_-"



* haaaiisshh.. hari isnin ade test kowt.. seronok sangat la kau..



16 comments:

Admin said...

kunjungan ke blogger sobat :)
http://my-lyrics-music.blogspot.com/

ishiko said...

Admin: maceh singgah~

apik pehe said...

yeahhh..permintaan apik untuk header kedua diterima..hahaha..

panjangnyer tentatif dia

Sakura said...

air special kt limau nipis tu mmg sedap, tapi jenuh nak perabihkannya! saya selalu jugak lepak situ hjg minggu.

ishiko said...

apik.pehe: huhuu.. ye lah apik~

ishiko said...

sakura: tahu takpe... nak2 kalo makan mende bersup, lagi xlarat nk minum air tu.. huhu... sedap..dap..

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

wooo full house...

ade je xtvt hari2..

WAHIDA ALIAS said...

header yg 2nd cntik..
wawa pon ske lepak d limau nipis.ntah2 kite penah ketemu?hehe

Suriati said...

hahahaa....ape la iraa.. nyanyik ar..dh pilih lg sehh..FANTASIA BULAN MADU..tp stop tgh jaln..kaka.. pas ni join kene nyanyikk..kekee

ishiko said...

Line Hitam Putih: memang pun.. huhuu

ishiko said...

wawa: maceh wawa.. huhuu ye kot.. huhu nnty jumpa next time tegoo k.. hehe

ishiko said...

Moh.ude: hehee.. ai kan penyegan.. wakakaa

aisya said...

baru je lepas rasa air limau tu minggu lepas.. sedap, tambah pulak hantu ice cream vanilla mcm sy.. =)

ishiko said...

aisya: hehee... ye ke... sedap an.. tp sy tinggal semua jelly kaler hijau tu..

Aujinz said...

perghh.. aktiviti seminggu.. ngeee...

Eichikatsu said...

Kasi header kelip² la bru mari...hehehe!