ThePeeps

Saturday, April 16, 2011

145. Ter'rajen la pulak | Flashback

Assalamualaikum semua..

ehhee.. dah ada en3 baru? pagi tadi baru je umum belog tengah renovate, da siap da.. renovate sikit-sikit jep. Bagi semangat sikit nak berbelog plus takdek keje kan tadi.. *saje nak eksen takde kelas.. -_-"


Berwajah baru la siket belog saya, tapi masih dalam mood kalerful.. hehee *maap, saya memang suka kalerful. Mahu pilih tema warna yang spesifik, tapi rasa bersala pulak pada warna yang lain, sebab saya memang suka banyak warna. hohohoo.. >o<
Rasa macam baru semalam je buat en3 INI, fasal belog berwajah baru.. huhuu.. *padahal sudah berkurun, cuba kau tengok Hizami (BudakLelakiSebelahPintu) selalu je belog beliau berwajah baru..huhuu




*Nadzirah Aziz: Currently at KualaLumpur..


Bhahahaa.. apehal tiba-tiba buat status dekat atas tu.. meh gelak ramai-ramai. Maklong la tak dapat nak buka FB saya.. tak tahu kenapa, coverage problem ke ape.. *katenye pakcik saya yang sedang seronok melayan Fb beliau, apahal pulak beliau boleh aje buka FB?? tak paham saya.. ahh.. lantak lah janji belog boleh buka. ngeehee..

Ohh.. sebnarnya minggu ni saya balik KL. Bagi rakan-rakan blogger yang selalu singgah mesti tahu saya selalu je balik KL sebab saya ada KeluargaBesar dekat sana. *my hometown dekat Kelantan.. ^__^
Saya ada makcik dan pakcik, kazen, sedare-mare dan adik yang stay dekat KL.. sebab kelantan jauh nak balik plus agak berkos untuk saya selalu balik, saya pun ke KL la..huhuu..


Antara en3 yang selalu saya cerita bila saya balik KL.. *kalo rajin sila lah jenguk

* Ice Skating at Sunway bersama my adek & kazen-mazen

* Bila 3 beradik jarang berjumpa

* Seronoknya ingin berjumpa keluarga besar

itu saja antara en3 yang rajin saya cerita time balik KL, banyak lagi moment indah yang ada tapi sekadar simpan dalam kepala otak aje lah.. *next time akan selalu buat en3 pasal balik KL, baru best nak flashback..


Mood ;

* tadi sampai seronok, makcik datang ambik dekat Serdang, pastu keluar makan malam
* benci, sebab sakit yang rasa dari semalam tak hilang lagi
* best dapat online puas-puas malam ni (puas keee...)
* frust, sebab besok tak dapat nak swimming sebab kolam buka hari ahad je (grr.. tiba2 rasa nak main air kat SunwayLagoon je.. kang... haa..)
* tertanya-tanya.. apa program besok ye??? hehee (sebab adek & kazen saya nak datang rumah pakcik!!)
* tak saba!! hari ahad dapat pegi swimming sebelum balik Batu Pahat, sambung kehidupan yang boring.. ouhh... (terus pengsan)
* terkejut, wah!!! semua ladies class saya dapat job jadi GadisBungaMangga untuk majlis Konvokesyen dekat Kampus saya next week.. (memang la kami ni muka bunga mangga.. adehh... -_-")





 Errkkk.... mane lagi ok saya punya header? yang kat atas tu ke yang bawah ni... hehee.. pelisss...






* ayookkkk...



20 comments:

Zue Cancer said...

wow rainbow2 gitu.cantik2 nice :)

ishiko said...

zue: huhuhuu.. maceh yunk~

hiro said...

menarik..


rating 3.7..tapi sbb lu lawa, gua up 4.3 daripada 5.

keh2,

apik pehe said...

wahhh..kalerpulll..
hizami yer..huhu..
apik ader baca gak..ubah layout akn ubah seo kiter gak..huhu

uhmmm..rasenyer gambar bawah lagi cute..hehe

Chybee said...

rainbow cantik juge. seswai utk org muda ;)

btw gmbr bwh ni lg cute. hehe

Nasriq said...

wuaaa.... dah berwajah baru... sangat pelangi...

Izyan Masri said...

HUYEAAH.DAH MACAM BLOG ORANG BARU.NICE NICE XD

ishiko said...

Hiro: maceh pakcik.. hueh3x..
grr.. apekah itu?? band utk muet ka? hahahaa :b

ishiko said...

apik.pehe: hurmm.. amek mud nk rajin berbelog.. huhuu..
*bukan tanya kiut, tanya mane ag better... thehee.. maceh ye ^_^

ishiko said...

chybe: huhuu.. hoo.. chybe pun muda plus kiut miut lagi pe...
*wuwuwuu.. tingin header macam chybe..

ishiko said...

Nasriq: thehee.. ai laaike rainbow.. nice kan

ishiko said...

IzyanMasri: xdenye macam org baru.. bhhahaaa.. dah bape tahun dak belog bih.. huhuu.. tp en3 secipot tu je jugak..hehee

aziehoneys said...

yang 2nd header tu akk rse ok.. hehe.. just giving my opinion :)

ishiko said...

azihoney: heyyy.. thaxs singgah ye.. huhuu.. ye eh.. ra pn rase camtuh..

aziehoneys said...

haha.. da boley tukar sudah.. :)
ermm..mmg la singgah coz now i'm following ur blog... ;p
so blogwalking :)

Admin said...

berkunjung ke blogger sahabat salam hangat dari blogger mania :)

http://my-lyrics-music.blogspot.com/

ishiko said...

azihoneys: hehee.. nanti ah lajen tuka ah karang, maceh ye..

ishiko said...

Admin: maceh singgah... huhu

ada mokhtar said...

wah muka baru.. cun =)

ishiko said...

sis.Ada: maceh sis hehee..