ThePeeps

Saturday, April 30, 2011

154. Mane boleh xdek hadiah...

Adess... mentang-mentang la exam makin dekat, hari-hari la pulak saya hapdate belog, tak tahan betul... -_-". Maap ni kejap je saya hapdate.. (nanti hapdate lagi..)
Kehkehkeh... bersempena study week ni, jeng..jeng.. terpacak lagi saya kat KL.. (sape yang dah lama singgah belog ni, memang tahu saya selalu le KL kalo ade masa free. sebab saya ada family besar dekat sini.hehee).  *padahal dua minggu lepas baru datang. ENTRI NI.

Sebab tak mahu mati keboringnan plus semua membe-membe pun ramai yang balik, saya pun memblah kan diri tanpa segan silu dalam kadar segera.. *perghh.. ayat tak menahan.. Tambah best, pakcik+makcik saya ajak pergi Broga Hills hari isnin ni.. marilah kita berkumpul bersama-sama.. keh3x..



 ###################


Saya nak bagi tahu, nombor 3 sangat best hokeyh!!!! sangat cantik juga sebab beliau nombor ganjil, ai laaaiikke la kan.. =p, (ekceli 3 memang nombor feveret plus my lucky number.. 7 also..). Lagi -lagi nombor 333!!! Haa.. bestnya nombor 3 juga sebab beliau bukan nombor 1 atau 2, tapi sebab beliau nombor 3. Pastu, 3 pulak mesti la banyak daripada 1 dan 2. Saya pula lagi suka kalau ada kasut 3, baju baru 3, beg 3, dan orang belanja makan sampai 3kali pun takpa... *baru la afdhal gituu kan... -..-" . Kalau nombor 333 lagi la banyak kan... pastu lagi la best kan. haa.. cuba bagi tahu sape yang cakap tak best tu? grrrrr~

Bhahaa.. apekehel la tiba-tiba saya mengarut pasal nombor 3, tambah-tambah pulak nombor 333 nih.. buang tebiat ke? eshhh.... (tapi seriyes memang saya suka nombor3)

Ni ader sorang dak blogger KurengAshem ni, beliau buat en3 pendek pasal Ishiko dengan nombor 333 *suke hati aku je bagi tajuk macam tu.. Hehee.. tengah rajin-rajin BW tadi, tersinggah pulak belog beliau tu. pastu nampak kat bahagian you might also like; (kolum  untuk en3 kita yang lepas2 tu). Ade pulak tajuk en3 ApebestnyaNombor 333. ingatkan beliau nak cerita pasal nombor 333, rupenyer tu nombor bertuah saya sebagai follower beliau.. kehkehkeh.. kauw memang sengal lah dek, *nahh pantun = p


maceh dak KurengAshem.. ^^



*gigih.. gigih.. menghapdate belog.. kahkah..
**sila setadi kalo ada masa lebih !!! baiklah.... -_-"


16 comments:

Anisa Hang Tuah said...

oh cute
:)

Wanybunny said...

gudluck exam keh :)

Nasriq said...

333.... sekadar nombor jea...

ishiko said...

AnisaHangTuah: hehee..

ishiko said...

WannyBunny: maceh wany... u tOo !!

ishiko said...

Nasriq: tapi best la kan.. sebab banyak, kehkehkeh..

Merahitam said...

yelah..no 333 ye?

bukak buku pat!!! asyk hapdate belog je..kakakaka

hans said...

dapat hadiah x nh?
hahaha

gg said...

hahaha..la....akak upenye....kahkahkah..kebetulan gila..haha..ade hadiah..nantiiiiiiiiiii...hahahah

MIMIE AIZA said...

gudluck for exam

ishiko said...

Azie: kan.. dah betul tu kan..

ishiko said...

hans: haa... tu org kat bawah tu nk bagi adiah tu.. kih3

ishiko said...

gg: le... tak tahu ke akk? hohoo.. kebetulan an..

ishiko said...

mimie aiza: thaxs dear~

hans said...

hohohoho
best2

ishiko said...

hans: haa... best kan.. ^^