ThePeeps

Tuesday, May 10, 2011

160. Musim panas..

petang semalam saya sudah sampai ke BP dari KL...
sebab malamnye saya ada dinner dengan classmate.. *wajib tiap sem kami makan ramai-ramai..
Cuaca tersangatlah panas..
dari pagi sampai ke malam, kipas memang no.5.. fuhhh..
Hari ni pulak rileks je memanjang..
malam ni... huhuu.. aktiviti musim panas memang best walaupun di musim setadi week..






kehkeh.. bak kate junior saya... "ambuii.. bau sampai ke gym.. " hehee..





*sambung hapdate later yee..


16 comments:

Anisa Hang Tuah said...

sedapnye makan-makan.

Nasriq said...

yummmyyy... ayam bakar...

ishiko said...

Anisa: kehkehkeh....

ishiko said...

Nasriq: umm.. huhuuu..
*ambuiiii.... ape byk sgt kumen tu...

Abang Jonni said...

weiiii... angkat... cepat angkat ayam tu.... dah nak hangus tuuu... huhuhu...



bestnya dpt bbq... mmmmm..

fybest said...

gambar yang last tu nampak sedap~~=)

ishiko said...

abg jonni: huhuu..byk gk yg ala-ala rentung td, tp seeeeeddddaaappp~

ishiko said...

fybest: kehkeh.. fy.. ade stu je kot gmba kt en3 ni...^^

iniialahaku said...

msia summer skang..hehe

muhamadsufian89 said...

best tu ayam bakar. ala2 ayam percik pulak tengok. hehe

d_LA said...

saya rasa lapar baca entry neh....asal arini byk jmpe blog psl mknn je ni??huhu

ishiko said...

iniialahaku: bila nak winternye pun xtau... adesss..

ishiko said...

muhamadsufian89: huhuu.. bau dan rasanya da macam satey.. sedaapp.. dapp.... ^^

ishiko said...

d_La: musim panas ni... lapar d dahaga menjadi-jadi.. huhuuu

cik teyn teyn said...

awak dh jadikkk ayam bakar kerrr??

hehe ..

kat kelantan pon panas wakk..

ishiko said...

cik teynteyn: adesss.. blh plak... tu kteorg buat BBQ la semalam


panas eh?? huhuu.. saya org kelantan duk BP.. ^^