ThePeeps

Saturday, May 14, 2011

161. BBQ rbt sexy yoo~

161. BBQ rbt sexy yoo~: "
Assalamualaikum...
kehkehkeh... di ENTRI LEPAS saya telah menumpah kan ayaq lioq(air liur) kalian dengan menayang gambar ayam BBQ yang tengah howt di musim howt ini jugak.. Ekceli saya bersama gerlfren-gerlfren hostel saya ader satu group iaitu rbt sexy yoo~...
Ekceli group tu saja kami buat dekat FB untuk mengeratkan lagi hubungan geng kami yang juga satu cos iaitu RBT (reka.bentuk &teknologi).. *sape yang sexy memang tak dapat dikenalpasti.. -.-'


So, bersempena semester ni yang bakal tamat tak lama lagi dan juga musim panas yang melanda ni.. kami saja je nak ambil angin dan cipta memori yang best siket... Kalau nak pergi bercuti obersea tu memang tak mampu la.. pastu kalau jauh-jauh pulak, on bajet plus final exam around de corner daa.. kate omputess.... hehee... kemudian, kami rancang mau buat BBQ yang best punyaaa...


Then, here we go!!! BBQ, RBT SEXY YOOOO~

Ahli : 18+2= 20 orang la... kehkehkeh... (semua ladies)
Tempat : Hostel, kawasan lapang Blok 03
Masa : 5.00 ptg hingga 10.00mlm
Menu ;
*minum - fresh orange/ hot tea/ skyjuice
*makan - cekodok goreng (makan time rewang^^) mushroom soup/ roti bakar/ sosej bakar/ ayam bakar/ nasi goreng/ telur dadar/ kerang/ buah tembikai (CAUTION: semua sangat sedap ^^)



*gambar tidak sempatlah di edit.. harap maap...




preparation bermula pada waktu petang lagi... heheee...







huhuu.. terima kasih buat semua ahli RBT SEXY YOOO~.. huhuuu.. korang memang mabeles ah... tak sangka dengan bajet yang sedikit saja dapat makan sedap macam ni... tak sia-sia bau asap segala.. hhuhuu...

next time harap kita dapat buat yang lagi best ya...
LOVE UOLLLSSS ~~~~




*harus lah kita menghapdate belog untuk menambah mud di minggu setadi weekk.. keh3x.. ^^



"

11 comments:

Anisa Hang Tuah said...

bestnye makan2 bbq

dh lame tak buat
huhu

Deqna said...

Lepasni kite buat kat bekok plak!

Nasriq said...

zrruupppppp.... zruppp.... meleleh ayaq liuq cek!

Heidi Shafiq said...

wahh.. meriah.. :D

muhamadsufian89 said...

memang meriah la makanan tu. pasni klau buat lagi jgn lupe ajak skali ye. hehe

Wanybunny said...

whoaaaaaaa, sedapnyowwww!

ishiko said...

Anisa Hang Tuah : buat Nis.. jgn xbuat.. thehee

ishiko said...

Deqna : bekok? jaoh naa...

ishiko said...

Heidi Shafiq : blh tahan meriah laa.. huhuu^^

ishiko said...

muhamadsufian89 : hehe.. kena nyamar jd pmpn ah.. sbb kteorg buat kat hostel je kott..

ishiko said...

Wanybunny : wany, apooo je yg xsedap haa... keh3