ThePeeps

Friday, May 20, 2011

166. Sedih yang melampau | Nur kasih The Movie

Assalamualaikum...

Sungguh pantas dan efisyen saya menghapdate belog nampaknya.. Walaupun sekarang jam sudah melebihi pukul12 a.m saya masih dalam mood hari khamis. Hehehe.. Habis je satu paper EDU 3104 tu tadi, pada waktu petangnya, dengan kadar segera saya dan gerlpren-grerlpen menerjah kan diri ke BPMALL dan sepantas kilat menayangkan kad matrik masing-masing di kaunter tiket wayang untuk tengok Nur Kasih The Movie.. *Harus la menayangkan kad matrik, untuk mendapatkan student price... yaaa... sape belom tengok, sila la jelosss dengan segera.... (bhahahahhahahaaaa... *gelak jaat)




Nur Kasih The Movie



Ayat-ayat dan kata-kata dalam cerita ni sentiasa menenagkan dan menusuk kalbu..
Err... cerita ni memang sedih yang melampau.. dugaan datang bertimpa-timpa.. 
sila jangan berjanji dengan tuhan sesuka hati...
kita tidak tahu jalan hidup kita yang sudah ditentukan..




sangat suweet ok.. auww ~ 

'Nur Amina' sangat cantik.. -err.. sila beli tudung yg beliau pakai tu.. (de Zahra-RM115)


ilyas dan maryam, penyeri hidup aidil.. chooomell ^^


Baiklah.. sila lah kalian tengok dengan kadar segera.. cerita ni tidak akan ditayangkan mana-mana stesen TV berbayar.. Harap maklong, biskut chipsmore sangat sedap... *tiba-tiba -..-"


*ohhh.. cerita ni sangat la best.. wuwuwuu.. sambil nagis makan pop corn memang la penat..
** CAUTION : sila bawa bekalan tisu banyak-banyak dan jangan pakai mascara.. -_-"


26 comments:

Anisa Hang Tuah said...

hiks..mahal tudung si nur tuu

Rollo De Pedicula said...

Ilyas bila besar jadi hensem gila kan?
hahahahha

Review Filem Nur Kasih The Movie

ishiko said...

AnisaHangtuah: agak larr.. keh3.. terjumpa kat google plk td..

ishiko said...

Rollo De Padicula: err.. sape sedare rollo ni.. hans kan??

haha.. jd Norman Hakim, xbest!!! =b

sobri yaacob said...

ha..ha..suke stemnt menunjukkan kad matrik utk mdpatkan ptongan harga... dorg ckap crita nur ksih...last2 nak ending ada kjutan..btul ke?? he..he..

ezaty said...

huhu... ending xmcm crite mlyu lain... unik >.< kn3? heee

Liena Razali said...

nak jgk tgk cite ni tapiiii....huk3 T_T

Wanybunny said...

tingin nyer nk tgkkk!

ishiko said...

sobri yaacob : mmg kejutan.. tp.. blh ckp kurg memuaskn bg sy.. huhuu.. exspect more than dat ^^

ishiko said...

ezaty : unik laa.. huhuu

ishiko said...

amal : sila la pg tgk hari ni.. huhuu.. tu la sape suh tgk pirate carribean.. hehee.. pas exam ni baru ra pg tgk citer pirate^^

ishiko said...

WanyBunny: sila pg tgk dgn kadar segera.. huhuu..

Merahitam said...

mmg haruslah jeles! akk g tgk movie, n u left me behind..huhuhu

ishiko said...

azie: eleesss.. org tu pg dinner kan..

shafmechy said...

movie terhangat minggu ni =)

Inspirationalefeks said...

hehe.. best gak ceta ni ?

peri gojes said...

best yer nur kasih..cam nak tgk..hehe

Nasriq said...

kena bawak tisu berapa kotak ni?

Azam Sad said...

ahha, sama je semangat dia macam kawan kat sini..habis exam, terus terjah City Square...
tapi yang bab tunjuk kad matrix tu belum pernah buat lagi..hahha
tak sabar nak tengok citer Nur Kasih The MOvie (padahal kongsi pun belum tengok lagi)=)

ishiko said...

shafmechy: huhuu.. harusla hangat.. sila tgk.. huhuhu^^

ishiko said...

Inspirationalefeks : seriyesss best... memang xtpoo la

ishiko said...

peri.gojes: sila tengok kak, mesti leleh punya^^

ishiko said...

Nasriq: selai cukup da... asal jgn kuar ingos.. keh3x

ishiko said...

Azam.Sad: sila la tgk dgn kadar segera... akk da tgk dua2.. best3x.. anda kn xexam.. blh la berjimba-jimba

Izyan Masri said...

HAHA.KITA SAMA.SEP SIKIT.YAN PON BAWAK KAD MATRIK NAK DPT MURAH SIKIT XD

ishiko said...

Izyan Masri : harus la mggunakn kelebihan sbg student ye yan.. huhuu