ThePeeps

Saturday, May 21, 2011

167. Giveaway from Moscow by Miszlullaby


Assalamualaikum...

Akibat daripada rasa boring menghadap buku saje.. saya pun dengan rajinnya ber belogwalking la pulak malam ni. tiba-tiba pula teringat siang tadi saya di tag oleh Chybee sayang.. *thehehee.. mesty beliau terasa muda sebab saya tak penah panggil beliau kakak..huhuu untuk juin Giveaway best ni..^^


Sila kelik banner ni untuk lebih lanjut mengenai Giveaway ni ye..


Okeh.. untuk juin Giveway best ni harus lah saya menyiapkan beberapa tugasan.. huhuu..



Entri khas ni saya buat untuk juin Giveaway from Moscow by Miszlullaby ni.. hahaa.. bestkan kalau dapat hadiah dari Moscaw. nak sampai tu memang tak tahu bila lah kan, dapat hadiah bau-bau moscow pun jadi la.. hehee ^^

Tuu.. saya dah copy besaaa punya banner from Miszlullaby yang cOmey lotey tu.. huhuu.. bia korang semua terpengaruh nak juin jugak.... Dengan senang hati Miszlullaby akan cabut undi bagi pemenang-pemenangnya nanti.. so, jangan bimbang jangan segan occcaayyy..

Rasanya saya dah lama jadi follower Miszlullaby ni.. saya tak pasti bila saya mula follow beliau, tapi sangat la best belog beliau ni tak dapat dinafikan *wink-wink...

Of cos la miszlullaby.com ni dalam beloglist saya..

Last skali saya nak tag 5 orang budak chomel untuk juin giveaway ni... hehee..





*nebess pulak esok, hopefully semua berjalan lancar ^^

18 comments:

miszlullaby said...

Thanx darling.Gudluck =)

ishiko said...

miszlullaby: welkem..^^

apik pehe said...

hehe..dapat hadiah tu kang pakat dua nga apik tau

ABU said...

gud lucak..dapat hadia rumah jgn lupa open table ok..hahaha :D

Wanybunny said...

tq fr tagging :)

Nasriq said...

oo-da-chee...

diana said...

semga berjaya ye..

nelly said...

gud luck !

Azam Sad said...

thanks tag!!!
akan dijawab dengan kadar segera nanti...:)

ishiko said...

apik pehe : sila la juin sendiri.. keh3x.. =b

ishiko said...

ABU : kemaen.. huhuu.. macam dpt sejuta.. keh3x..

ishiko said...

Wanybunny : juin jgn xjuin ya^^

ishiko said...

Nasriq : apekah tuu.. hehee

ishiko said...

diana : maceh kak ^^

ishiko said...

nelly : juin gak ye nelly^^

ishiko said...

Azam Sad : jawab jgn xjawab dekk.. huhuu

Azam Sad said...

sudah dijawab!!! haha
tapi tak reti nak masukkan link blog Miszlullaby ke dalam banner tu,
bila klik banner tu terus ke blog Miszlullaby...macam mana ek?

Chybee said...

gud luck ira! (mmg perasan muda pon. haha...padahal adik2 junior kat sini dh empat lima batch *_*)