ThePeeps

Tuesday, June 28, 2011

186. Revenge yang sweet ^^

Peepss !!!
macam-macam pilihan yang boleh kita pilih. Perut lapar? thehee.. i have solution kalau kalian tak nak alas perut dengan roti atau biskut kering macam biasa.. *amek perhatian ye, saya cakap alas perot.. bukan isi perot atau melantak.. kalau nak isi perott, memang la boleh habiskan nasi sahaja.. tak payah gedik nak makan benda lain.. 


Apakah??? yeayyy.... say hai to SNICKERS !!!!
Sesuai dimakan terutamanya  jika kalian dalam situasi tergesa-gesa dan tidak mahu disedari orang lain yang anda tengah makan. Fuhhh.. habis satu bar snickers ni, pengsan terus dalam bas. Sedar-sedar, dah sampai kat destinasi yang ingin di tuju.. ekekekee... *macam pengalaman je =..="







Ape ade hal tiba-tiba cakap pasal snicker dengan sweet revenge?? Heheee.. sebab terpengaruh dengan pergaduhan adek beradik kepam saya malam tadi, laju-laju lepas kelas, saya pergi cari coklat-coklat gemuk ni (snickers, mars & crunchies) dekat koperasi kampus saya. Macam yang dijangka, satu pun takde.. keh3x.. memang harapan la dyeorang... *pheww.. nasib baik jugak.. tapi rindu sama snickers ^^



Memperkenalkan adek beradek kepam =..="






Ben10 atau nama gelemernye Justin Bibir ^^
hantu Mars, sebab perasan nak jadi Bruno Mars la kot.. keh3x..
pernah cerita pasal adek kureng.hasem ni dekat ini ENTRI.

Beliau buat en3 sweet dan buat benda sweet minggu lepas.. tima kaseh.. *wink3x..





macik mata bOolat a.k.a Salina Gomehh... >__<
hantu crunchies and other bunch of choc! tapi tak gemok2x.. -..-" <--- jeless...
jugak pernah cerita psl adek.sengal dekat entri ni;
Beliau always sweet... and saya rasa nak hug hug hug selalooo... 

de Adek.Cengeng [terjah belog kepam]



thaxs dear, i have lots of fun with both of you nowdays. Hope we will create lots of memory together gather yaaa....  Say NO to taugeh and big LOVE to Kerang!!!! keh3x.. Eheemm... hmmm sweet tak revenge akak ni?? azie, sila buat en3 revenge cepat cepat, ohohohooo...




opppsss... de Akak, nak buh jugak ah pixca ni, : bb




*hah, ade mini class ke weekend ni?? Transfomer ape cerr... ^^



16 comments:

nawal addina said...

dslr -.-

teringin !

Nasriq said...

memang gaya pro... nak join boleh...

jijiebenzaliff said...

akak!!! apesal lak azie jd adek cengeng???==''

ala kak, mmg nk wt entry revenge..tp tade mood nk hapdate pape skang ni..huhu

Liyana Zahim said...

msti ade mknn gak! hahaha~

apik pehe said...

wooo..sorang2 da ader dslr masing2..haishhh...

weh mek,..ngaji gak dulu nyoh..trenspomer tu minggu depe leh tengok..ebhehehe

bunga said...

wahh..setiap sorang ada..hhaa..cayokk2..

leya said...

hantu coklat btol nih...kalo xde mmg xsah idup ye...sume coklat sodap2..yg mars ngn snickers tu kalo mkn mmg knyg dh sbb die tebal kn...;p

Ila Aqilah said...

haha..terliurlah tengok coklat2 ni
naseb bek kooperasi kat sini takde jual coklat-coklat ni..ekeke

A retarded kitty said...

erk, air liur dah meleleh-leleh macam air terjun

ishiko said...

nawal addina : sbb teringin laaa^^

Addin said...

lalala nak chocolate tu !! ;)

Nisa' Azman said...

sis xbrape sgt suke snickers..coz xgemar kacang, tp if ade depan mate, mkn gak! hehe.. lg suke mars la~!!! >_<

ishiko said...

Addin : sila la beli.. keh3x..

ishiko said...

Nisa' Azman : thehe.. geng la dgn bruno mars tu^^

Azam Sad said...

telan snickers satu bar terus pengsan?...ahha, ajaib!

setuju dengan akak Ila Aqila...jangan harap kat koop kite ada coklat2 sedap nie..hehe

ishiko said...

Azam Sad : hehee.. kenyang laa.

huh, koop kami pun