ThePeeps

Tuesday, November 6, 2012

302. Final paper for final semester



Alhamdulillah..

Pagi tadi baru selesai paper last untuk semester ni. Paper RBT3112 dan paper sebelumnya memang menguji kemahiran berfikir, mengkonfius, meggoreng, mengukus, merebus, mencelur dan juga membakarrr...bagi menjawab soalan. ehh eh dah melalut nampak gaya nya. over pulak. cehh..


Alhamdulilah.. boleh jawab dengan tenang sampai lenguh tangan la juga mengarang esei nya. haaa..ingat orang depan saya je ke lenguh tangan sebab karang esei. kehkehkeh.. saikoo betul.
Habis je masa dua jam tiga puluh minit berhempas pulas, plus perah segala yang ada dalam otak bagai, alhamdullah tamat. tamat paham? tamat jawab exam, tamat highlite nota, tamat baca buku, tamat buat presentation, tamat esaiment, tamatttt.. Err tapi untuk tahun ni ajo le.. Tahun depan jumpa lagi. *sila tepuk tangan dengan kencanggg.. bravo meri betteyyy  ~_~



gua rasa nak lompat macam ni je tadi, ok ni lompat depan rumah dihari raya -..-'



Tadi sidang pagi, sekarang sidang malam pulak. Hehuu.. lepas maghrib siap siap keluar dengan girlfren guaa nanalina, kita kita pergi tengok muuuuuuvvviiiiiiieeeee~~ hahaa.. okfine tahun ni taksempatlangsung jejak mbo ke bigcinema ke.. memang memang.. nampak tak betapa bizi nye kegiatan tahun ni. Hujung tahun baru sempat terjah mbo. fine, boleh boo...... dah boo siket sudah.

Lepas tengok movie baru pegi makan kenyang kenyang kenyang. Maaf gua terpaksa makan kenyang kenyang kenyang, sebab sekarang ni mengidap simptom simptom penyakit mudah lapar. Sekaligus mendapat title #hantulapoo. pfft..



kita kita tengok Silent Hill 


Gangster betul kita kita malam ni, sebabnye siang tadi kerah otak jawab exam.. malam malam pulak kerah otak nak paham movie thriller ni. Hantu scary bagai. pheuww... mampu sembunyi belakang pop corn ajoo.. Mintak maap banyak banyak, memang kami yang paling bising dalam panggung tadi. sekian.





#eh apsal bahasakan diri gua malam ni? maap rasa gangster plak hari ni XD

12 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

terpengaruh cerita la tu :)

-meeSUPERGIRL- said...

good luck :)

OddbloggerNarcs said...

xmau pegi hospital. ade nurse xde mata bunyi aneh main pisau aaaaaa~ XD

Ila Aqilah said...

amboi excited benar tu haha

akak pun, abis je final paper terus dating ngan girlfriends! rindu!

Ash Give said...

mmng seronok kalau dah habis paper terus gi layan mmmoooovvvviiiiieeee hahaha

Sophie Al-Yahya said...

wah. macam baru lepas menang dari berperang gaya enjoynya.haha..

ishiko said...

Rapunzeel Cikilolo : tang mana pengaruhnya tu? hehe

ishiko said...

-meeSUPERGIRL-: ^^,

ishiko said...

OddbloggerNarcs: wakakkaa..
scary giler an.. boleh tk nurse tu je yg plg scary.. ciss

ishiko said...

Ila Aqilah: haaa best an..
pikirnye nk keluar dgn semua.. tp xsmpt sbb kalut nk blk cpt

ishiko said...

Ash Give : haaa..kan
dia punya seronok tu lain mcm

ishiko said...

Sophie Al-Yahya: hahaa
hiperbolaa je tu.. kehkeh