ThePeeps

Tuesday, December 18, 2012

304. BabyZara's Shower


#adoiii...baru dapat publish = ='


Assalamualaikum..


picit picit kepala, aihh.. seri pula keputusan match harimau dengan gajah malam tadi.  Takpe takpe... kita tengok match akan datang ni pulak. Picit picit kepala, ape pasal la malas sangat nak hapdate belog sekarang ni. Malas nak bagi alasan banyak banyak sebab biasanya alasan same aje.. kalau tak penat, tak sempat la, sibuk la, lupa la, malas la, macam macam lagi.


Terus kepada hajat titik point entri dihapdate, mau sharing something excited thing that i just finish working with. Ekceli, sabtu (semalam semalam) lepas, a bit keciwaaa dan sedih sebab tak dapat pegi one of my girlfren bertunang kat Terengganu disebabkan perkara yang tak dapat di elakkan plus perancangan yang tak berapa betul. Big frustrated, bila saya terpaksa cancel jadi tukangtangkapgamba pada saat akhir. I feel bad and really sory for her. Sangat sangat sangat, ampun my dear.


So bagi, menghilangkan ke-frustrated tu, saya godek godek gambar yang di snap masa BabyZara's Shower tu (Akikah + Cukur Jambul). Majlis kecil-kecilan yang penuh meriah dengan super ohsem makanan tu memang full of meaning to my auntie yang baru dapat baby ke tiga beliau tu. Jadi, beliau minta saya snap a few photo and print it to her. Its eksaited ok.

Petang tu jugak, lepas bawak adik adik and little cuzzie swimming dekat Splash, terus drive straight to KBMall and print all de photo sebab makcik memang kejar masa nak balik KL. So i gift her  memory photo, sepanjang beliau dan anak anak bercuti dan berpantang kat rumah nenek :)


BABY ZARA'S SHOWER



her mummy


eh. kakak sepupu pun adoo >,<'


album for baby zara :)






6 comments:

ahsfantasy24 said...

sangat comel !!
bau baby sangat harum :D

Tukang Karut said...

macam nama anak aku la pulak...

ishiko said...

ahsfantasy24: hmm kan.. suka baby :)

ishiko said...

Tukang Karut : oih..pacik da dpt anak pun?

Rapunzeel Cikilolo said...

hehehe. cute :)

Syafik Coklat said...

comel ! kirim salam pada baby tu . hihi