ThePeeps

Sunday, February 27, 2011

130. Istimewa untuk Dyaaa

Assalamualaikum..

Penaaatt... semalam saya baru saja balik dari KL.. Kali ni saya pergi ke KL sebab ada lawatan ilmiah (ceewahh.. ^_^) bersama beberapa pelajar batch saya ke  Muzium Anatomi, UKM Kampus KL.. Saya penah bagi tahu pasal ni dekat EN3 INI ye... -umm.. pasal trip ni saya akan bagi tahu dalam en3 akan datang lah ye.. sangat best !!! (mane tak best, lawatan kejap je, kelaOtnye lebih.. hehe)





Hehehee.. cantik tak picture card kat atas tu?? Kad tu special saya buatkan untuk kawan saya untuk birthday beliau baru-baru ni. Ekceli saya agak lambat la bagi hadiah kat beliau, sebab saya penat pikir nak bagi hadiah apa. Hmm.. yang pastinya saya nak bagi hadiah berkaitan dengan gambar. haaa... dah hampir seminggu besday beliau baru saya bagi hadiah ni (kad + hadiah misteri.. hehee..).

Alhamdulillah, beliau sangat suka dengan hadiah ni + terharu.. (sobbss...sobbss... alamak, saya plk yg sedih ni). So, dalam en3 ni saya nak citer proses saya buat hadiah ni.. tapi in simple way je lah. hee..



1.) Pilih-pilih gambar, pastu edit siket-siket.. (adeh, sedih la plak muke neh -_-")



2.) Kemudian, print + gunting + lekat kan tulisan yang  dinginkan..



Sambil buat, sempat lagi tengok cerita jepun yaa... huhuu..



Termenong... tengok barang atas meja.... (-_-")



 3.) sambung buat balik, print semua gambar then, gunting pastu lekatkan..



Jjjjengg.. da siap pun... belakang kad tu ada hadiah mesteri... huhu..



Lastly, Hepy Belated Bufday Aydaa !!!!




* kawan-kawan sila like page ni Butik Ameera, then sila like gambar ni Pertandingan Baby Lucu..
 vote for my dear shanan.. <3






8 comments:

Merahitam said...

akak..azie pon nak gak..ahahahaha

(tak memasal je):P

T.Tania said...

fuiiyoooo~ sah2 xde keje ni, sempat menyempat nak buat hadiah, creative ! :)

Suriati said...

wahh kretip nye cik adik oii...huhu..leh jadi designer ni... gnti mok ude laa..

aleen aiden said...

alalaaa suweetnye..nak kad jugak!hee

ishiko said...

azie: hehee.. boleh.. utk yg trshayam kan.. >_<

ishiko said...

t.tania: ahaa.. asgmnt kteorg bln3 keh.. huhuu..

ishiko said...

mak.ude: hehee.. hoby lama.. huhu buleyh aje..thaxs ~

ishiko said...

aleen aiden: uhuu.. kena jumpa pasy\tu snap gmba2 byk2 dulu..hu3x..