ThePeeps

Tuesday, May 24, 2011

169. Header baru!!!!



Seriyesss.. otak sangat penat, sistem-sistem saraf pun sangat penat... Habis je satu paper pagi tadi terus balik bilik sambung hadap nota. Besok ada paper Anatomi, harap maklong! juga waktu pagi dengan kepala yang fenim..

Lepas zohor.
Merehatkan minda, tidur sepejam dua. Tapi tak tahan lama sebab rasa tak selesa, apahal?? (err.. rasa lapar sampai nak muntah.. pernah??) *maap, saya memang jenis suka puasa masa exam.. T_T".
Sebelum asar.
Bangun hadap lagi, seriyess tambah loyaa.. .:Tiba-tiba azan asar.. 
Mandi, solat.. hadap Anatomi lagi.. *loyaaa...
Jeling Lappy sekali dua, ON!! 
Teringat header baru yang nak basi dah, hadap belog, pot-pet.. pot-pet tulis..


(Ahad lepas..)
Adek : akk.. ada hadiah untuk kakak!!
Saya : errr.. *wondering..???
Adek : hehe.. tungguuuuuuuuuuu....




Adek : kak, mau test sumthing
Saya : err.. testing.. testing.. apelahai...
Adek : cube header belog ni, haha. cube je nak testing (send gambar header)
Saya : haaaaaaa... omg ^^
Adek : email2.. cepat2.. haha.. nak send ni..
Saya : .............

Adek : dah hantar dah kak
Saya : maceh dekk.. ^^
(Errr.. sampai situ saja.. = p)

Alahai.. tiba-tiba saya dapat header chantek tambah cool  la pulak... theheee... *maceh Adek.Kuranghasam.. (nama glemer beliau, saya.bagi.suka.hati ^^)



Huhuu.. header baru saya, agak-agak sesuai tak. 



ni pulak yang sebelumnya.. segan jugak asyek tersenyum ja.. xletih ka.. T_T"


Tapi saya lupa la pulak cemane nak kasi header baru tu centre.. ada sapa-sapa tau??


*err.. buka puasa sambil hapdate belog, maap.. bz.. bz.. bz.. =b
assalamualaikum, bai.

12 comments:

fmunyraz said...

seyes header tue nice sgt! nk jugak! nk jugak!

ishiko said...

fmunyraz : sila mintak dgn tukang beri^^

Nasriq said...

nanti kalau dah tau cara2 nak centre kan header tu... bagi tau la aku ek... aku pun senget sebelah gak tu...

nurul nadia nasir said...

cantik header tuhh!heee saya singgah dari SB

d_LA said...

comey gak header baru tu..kiyut je tgk..ceria habes^^

ishiko said...

Nasriq : ye.. tp xthu lagi la..
dulu ader blogger baek ati bg tahu cemane nk centre kn header tu.. lupaa plk sape

ishiko said...

nurul nadia nasir : maceh.. hehee.. my peberet kaler plk tu.. ada pepel.. hijau^^

ishiko said...

d_LA : harus ceria.. baru kena dgn belog, huhuu

sarzli said...

header baru x center mcm tuan nye..hahahaha

ishiko said...

sarzli : grrr.... sengall.. =b

Hans said...

patutlah rasa cam lain jer masuk blog nih
rupa2 header baru
:-)

Review Filem Karak Disini

ishiko said...

hans; lain.. p mcm kenal.. hehee..
cool kan header tu ^^